Vår Resa

Från naturen till ditt sovrum

Året var 2008 när Sängfabriken föddes ur en enkel vision: att varje person skulle kunna finna sin perfekta säng. Men vår ambition gick djupare än så. Vi var fast beslutna att tillhandahålla en kvalitetsprodukt utan den höga prislappen. Vår ambition var klar: att skapa handtillverkade sängar av toppkvalitet som var tillgängliga för alla. Genom att eliminera mellanhänderna kan vi nu erbjuda våra sängar direkt från produktion till ditt sovrum. För i vår värld förtjänar varje individ en god natts sömn.

Med tiden insåg vi att för att verkligen göra skillnad behövde vi vidareutveckla vår grundvision. Det blev tydligt att vår framtid låg i att omfamna naturen och dess värden. Så föddes idén om Pure Beds – ett initiativ där naturens bästa står i centrum. Vi vill inte bara bidra till en hållbar planet, utan också följa med i tidens utveckling och möta de växande förväntningarna från medvetna konsumenter.

Pure Beds är ett varumärke dedikerat till att skapa miljövänliga sängar, där varje detalj är genomtänkt med naturen i åtanke. Från de material vi väljer, till de processer vi använder, strävar vi efter att minska vår påverkan på miljön och samtidigt leverera en produkt av högsta kvalitet. I Pure Beds lever vår grundvision kvar: att göra den tillgänglig för alla. Vi tror starkt på att hållbarhet inte ska vara en lyx, utan ett val som alla har råd med. Det ska inte vara en ekonomisk börda för konsumenter att göra medvetna och hållbara val.

Varje Pure Beds-säng är handtillverkad med precision och omsorg. Genom att kombinera traditionellt hantverk med modern teknik har vi skapat sängar som inte bara är bekväma, utan också hållbara och långvariga.

Under årens lopp har vi ständigt utvecklats, lärt oss och växt. Men vår kärnfilosofi har förblivit densamma: att skapa produkter som är bra för både människor och planeten. Vi är stolta över vår resa och det arbete vi har lagt ner, och vi är ännu mer exalterade över vad framtiden har att erbjuda.

Tack för att du är en del av vår resa. Tillsammans skapar vi en grönare, mer hållbar framtid, där vi kan sova gott om natten.

Gummiträd - Purebeds
antares-testimonial
Isabelle
Valskog
Isabelle, vår omsorgsfulla sängspecialist på PureBeds, tar hand om dina behov med expertis och engagemang.
Börja skriva för att se produkterna du letar efter.
Kundvagnen
Logga in

Har du inget konto än?

Skapa ett konto