Information

För att förlänga livslängden på din Pure Beds-säng och undvika ojämn slitage, är det viktigt att ta väl hand om den genom regelbunden underhåll. Här är några steg du kan följa för att säkerställa att din säng förblir bekväm och håller sig i bästa möjliga skick:

  1. Rotera och vänd din bäddmadrass: För att fördela slitage jämnt på din säng, bör du överväga att rotera och vända din bäddmadrass minst 1-2 gånger i månaden. Detta hjälper till att undvika att sängen sätter sig på vissa ställen och håller madrassen i bättre form.

  2. Rotera och vänd resårmadrassen: Din resårmadrass bör också roteras och vändas, men detta behöver endast göras ungefär var 3:e månad. Genom att göra detta kommer du att säkerställa att fjädrarna i madrassen förblir jämnt fördelade och att sängen förblir stabil och stödjande.

Utöver detta grundläggande underhåll kan du också överväga följande tips:

  • Använd en madrassskydd: För att skydda din madrass från spill, fläckar och damm kan du använda en madrassskydd. Detta kommer att hjälpa till att hålla din madrass ren och fräsch längre.

  • Tvätta sängkläder regelbundet: Tvätta dina lakan, kuddöverdrag och örngott regelbundet för att förhindra att smuts och bakterier ackumuleras i sängen.

  • Håll sängen ren: Dammsug eller borsta av din säng regelbundet för att ta bort damm och smuts som kan ansamlas över tid.

Genom att följa dessa enkla steg och göra regelbundet underhåll kommer din Pure Beds-säng att förbli bekväm och hålla i många år framöver

underhållsguide sängar
underhållsguide för sängar
Börja skriva för att se produkterna du letar efter.
Kundvagnen
Logga in

Har du inget konto än?

Skapa ett konto