Sekretesspolicy

Vi på Pure Beds By Sweden är engagerade i att skydda din integritet och säkerställa att dina personuppgifter hanteras på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Vår integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR) och andra gällande lagar.

Personuppgiftsansvarig

Pure Beds, med organisationsnummer 556945-7111, är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter när vi hanterar dem för våra egna ändamål. Om du har frågor eller behöver mer information om vår integritetspolicy, är du välkommen att kontakta oss på kundservice@purebeds.se eller skicka post till Verkstadsgatan 2, Valskog, telefonnummer xxxx.

Dina rättigheter

Enligt dataskyddslagstiftningen har du som användare olika rättigheter som ger dig kontroll över dina personuppgifter:

Rätt att återkalla samtycke och invända mot behandling

Du har rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen av dina personuppgifter, helt eller delvis. Du har även rätt att invända mot användningen av dina personuppgifter för marknadsföringsändamål och profilering.

Rätt till tillgång

Du har rätt att få information om hur vi behandlar dina personuppgifter, inklusive ändamålet med behandlingen och hur länge vi sparar uppgifterna. Du kan också begära att få tillgång till dina personuppgifter och en kopia av dem.

Rätt till rättelse

Du har rätt att begära att felaktiga personuppgifter om dig rättas och att vi kompletterar ofullständiga uppgifter.

Rätt till radering och begränsning av behandling

Du har rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter under vissa omständigheter. Du har även rätt att begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter.

Rätt att inge klagomål till en tillsynsmyndighet

Om du anser att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt har du rätt att lämna klagomål till en tillsynsmyndighet för dataskydd.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

När du lägger en beställning hos Sängfabriken sparar vi följande uppgifter:

  • Ditt namn
  • Ditt telefonnummer
  • Din e-postadress
  • Sveauppgifter (vid fakturaköp)

Vi använder Svea som betallösning, och vid fakturaköp sparar de ditt personnummer. Svea lagrar även ditt kontokortssnummer. Inga kortuppgifter eller personnummer lagras hos Sängfabriken.

Leveransmottagarens uppgifter:

  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer

Vi sparar din information i enlighet med bokföringslagen i 7 år.

Cookies

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen och samla in information om hur vår webbplats används. De cookies vi använder omfattar:

  • Grundläggande funktionalitet som varukorg och kassa.
  • Annons- och marknadsföringscookies för tjänster som Google Ads, Google Ads Remarketing, Facebook Ads, Youtube och Instagram.
  • Analystjänster som Google Tag Manager och Google Analytics för att analysera webbplatsens användning.

Övrigt

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i vår webbplats utan föregående meddelande, och vi tar inget ansvar för skador som uppstår vid felaktig användning av våra produkter.

Vi säljer inte information om våra kunder till tredje part. Vi strävar efter att skydda din integritet och följa gällande dataskyddslagar.

Börja skriva för att se produkterna du letar efter.
Kundvagnen
Logga in

Har du inget konto än?

Skapa ett konto